Flott avslutning på årets Titleist Tour, Marthe og Petter til topps

Det ble en flott Titleist Tour-finale i Kragerø sett med SGKs øyne, selv om vi ikke fikk noen på pallen denne gang. For i år sikret vi oss vinnerne i begge klassene på OOM, med Marthe og Petter og ellers flott laginnsats. Vi hadde 9 spillere med til Kragerø, og var dermed klubben med flest spillere. Det var også en flott laginnsats, med fem spillere innenfor topp 12, noe som lover godt til neste sesong.

Også denne gang ble Marthe og Petter våre to beste med henholdsvis 4. og 8. Plass, noe som kan hende var litt uventet plassering. Likevel – de to tok hjem de absolutt gjeveste sammenlagtseirene!

Anders spilte stødig hele helgen, og kom på 10.plass som er karrierebeste på Titleist Tour. Etter å ha slitt en del i år, fikk han endelig vist hva han er god for. Petter jr. kom denne gang på flott 12. plass etter stødig og godt spill. Dette var hans beste resultat på Titleist Tour så langt. Robel kom på 30. plass etter jevnt spill, men klarte ikke å senke scoren nok til en høyere plassering. William signerte noen fargerike scorekort, og kom på en 40. Plass, mens Fredrik aldri helt fant flyten og endte dermed på en 53. plass.

Katerina startet bra og lå på 3. plass etter første dag. Hun fikk det litt tyngre utover i turneringen, og endte på 12 plass. Julie fikk turneringen ødelagt av første dag da hun aldri fant flyten. Likevel spilte hun mye bedre golf de to neste dagene, og endte til slutt på 23. plass.

Vi gratulerer Marthe og Petter med seier i Titleist Tour OOM!