Flott avslutning på juniorsesongen 2012

Nærmest fullsatt kafeteria da avslutningen av juniorsesongen 2012 ble markert i Stavanger Golfklubb søndag. Etter en junior- og foreldrescramble i et ikke altfor gale høstvær, var det klart for presentasjon av de ulike satsingsgruppene og, ikke minst, årets gjeveste juniorpriser.

Som seg hør og bør, er dette dagen for både fremgangspris og bestemannspris til en gutt og en jente som har utmerket seg gjennom sesongen. Fremgangsprisen for jenter gikk i år til Stine Lindanger, mens Petter Songe Møller fikk guttenes. Begge har vist stor treningsiver i år, og resultatene har ikke uteblitt.

Resultater har det også blitt for de to spillerne som fikk bestemannspremiene for 2012. Jenteprisen gikk, ikke uventet, til Marthe Wold. Like ventet var prisen på guttesiden, som gikk til Petter Mikalsen.

Marthe og Petter vant begge Oom på årets Titleist Tour. De har også begge representert Norge internasjonalt i året som snart er gått, og lesere av juniorsidene har kunnet følge deres sterke plasseringer i turnering etter turnering.

Som om ikke Petter hadde markert seg sterkt nok allerede, gikk han også hen og vant Juniorpokalen 2012. Hans bruttorunde på 65 slag (netto 68) siste dag av turneringen, er trolig en av de beste rundene som er gått på banen vår i år.

20121028-170315.jpg

20121028-170417.jpg