SGK’s trenerteam 2013

Stavanger Golfklubb har nå signert individuelle avtaler med;

  • Jan Egil Nærland, PGA of Norway, Kategori A5
  • Fraser Mudie, British PGA, Advanced pro
  • Are Friestad, PGA of Norway, Kategori A1

Jan Egil fortsetter som hovedtrener/head professional i SGK. Han vil forsatt lede elitesatsningen og ha ansvaret for utvikling og tilrettelegging av kurs og som tidligere være tilgjengelig ovenfor medlemmer, sponsorer, bedrifter, junior og elite når det gjelder golfinstruksjon.

Fraser har lang fartstid når det gjelder proshopdrift og undervisning, blant annet fra fra Randaberg og Borregaard GK. Fraser og hans kone Sheena skal drive proshopen og Fraser vil selvfølgelig også være drive med instruksjon på alle nivåer. Fraser vil med tiden tilby klubbens medlemmer golfreiser til Skottland og andre destinasjoner.

Are er nå ferdig med sin PGA utdanning. Han har de siste årene vært aktiv spiller og representert SGK med indivuelle seiere nasjonalt og internasjonalt, samt vunnet flere NM gull -lag. I tillegg vunnet både EM og VM – lag junior, for Norge. Are vil som Jan Egil og Fraser undervise klubbmedlemmer, sponsorer, bedrifter og klubbens junioravdeling.

Alle er veldig motivert for å hjelpe klubbens medlemmer med å skape trivsel, miljø og bedre golfspill og planleggingen for nye, spennende og interessante kurs og protimer for neste år er godt i gang.

Fra venstre: Jan Egil Nærland, Are Friestad og Fraser Mudie