Katerina og Petter med dobbeltseier i Team Norway Junior Tour

Katerina og Petter gikk ut i ledelsen før søndagens tredje og avsluttende runde på Moss & Rygge GK. I jenteklassen ledet Katerina med to slag før sisterunden. Det ble en meget spennende avslutning på turneringen, men Katerina beholdt ledelsen og vant med et slag og en totalscore på +13 (77,74,77). I gutteklassen hadde Petter en ledelse på to slag før søndagens avslutningsrunde. Petter gikk runden på 70 slag og med en totalscore på – 5 (75,66,70) vant han med fire slags margin. Katerina og Petter kunne dermed juble for seier i årets andre turnering på Team Norway Junior Tour.

William hadde en fin helg med mye godt spill og endte på 8. plass med +8 (77,70,77) og viser stabil og god form. Robel viser også gryende form og mye godt spill. Han endte på 14. plass med +14 (76,78,76) etter å ha spillt seg opp fra lørdagens 21. plass. Petter SM lå på  37. plass etter lørdagens runder og leverte en 76 runde på søndag og klatret dermed til en 26. plass med totalscore +20 (78,82,76). Anders klatret også på resultatlista på søndag og endte på 43. plass. Håvard fant aldri helt flyten og endte på 54. plass. Julie leverte tre varierende runder denne gangen men leverte sin beste runde søndag og endte på 19. plass. Tre gode ni hulls sløyfer på hver runde viser at hun har mye golf i seg.