SGK dominerte på Bjaavann

Det ble seier til SGK i både jente og gutteklassen. Julie Nordin ledet med tre slag etter første dag og endte med overbevisende seier 10 slag bedre enn nestemann på listen. Alexandra Mudie og Stine Lindanger endte på henholdsvis fjerde og femte plass. Begge var spesielt godt fornøyd med søndagens runde.

I gutteklassen ble det en spennende avslutningsrunde med Harald Eliassen, Håvard Næss og Mads Meling Iversen i lederballen. Til slutt var det Harald som stakk av med seieren. Håvard fikk delt andre plass og Mads endte på femte plass.  Videre kom Kristian Leik Woie, Aron Berhane og Lars I Vassbø på henholdsvis 7., 11. og 13. plass.

Tilbakemeldingene fra spillerne gikk på at Bjaavann GK hadde gjort en god jobb men å forberede turneringen og at banen i seg selv var både lang og utfordrende.

SGK spillere Bjaavann