Reiseinformasjon Suzann Junior Challenge

Følgende spillere er tatt ut til å delta på Suzann Junior Challenge 2013: Alexandra Mudie, Stine Lindanger, Ruben Pettersen, Aron Berhane, Tomas Helgø og Petter Songe-Møller.

Alexandra, Stine, Ruben, Aron og Tomas møter på Sola søndag 4. august kl. 09.00 (SK4018 – avreise kl. 10.00). Petter SM drar allerede på fredag til Oslo, men blir med oss hjem tirsdag 6. august. SK4047 lander på Sola kl. 20.05.

Egenandel kr. 2000,- betales til reiseleder (Nicolai). Overnatting på Thon Hotel Ullevaal Stadion. Innspill på Bogstad kl.14.00. Mulighet for å leie tralle. Husk skikkelig matpakke/drikke for hele søndagen fram til kvelden. Da blir det grilling på golfbanen. Sjekk værmelding og ta med klær for alle værforhold. Gjerne også håndkle hvis du ønsker å dusje før hjemreise. Ekstra batteri til lasermåler. Pakk i myke bagger, så vi får plass i leiebilen.

Kontaktinfo Nicolai Songe-Møller: 480 07822.