Reiseinformasjon Team Norway Junior Tour 6 – Nøtterøy GK 13.-15. september

Følgende spilllere representerer SGK ved Team Norway Tour 6 – Nøtterøy GK:Robel Berhane, Harald Eliassen, Tomas Helgø, Anders Lindanger, Julie Nordin, Håvard Næss, Petter Songe-Møller og Ida Katrine Lindevik som går på Wang og representerer Bjaavann GK.

Oppmøte torsdag 12. september kl. 07.00 på Stavanger Golfklubb. Jostein Nordin og Nicolai Songe-Møller kjører.
Innspill fra kl. 1500. Overnatting på Thon Hotel Brygga i Tønsberg. Hjemreise søndag.
Egenandel på kr. 2000,- betales til reiseleder Nicolai Songe-Møller.

Sjekk værmelding og ta med klær for alle værforhold. Ta med skikkelig matpakke som skal vare til middag torsdag kveld. Husk ekstra batteri til lasermåler. Pakk i myke bagger så blir det bedre plass i bilen.

Lykke til, alle spillere!