SGK dominans på Junior Tour

Ialt 9 spillere fra SGK deltok på helgens Junior Tour som ble arrangert på flott måte av Haugaland GK på Sveio.  Krevende bane, men mye godt spill der SGK stakk av med seier i hele 4 av klassene.  Dagens gladeste var kanskje unge Elena Kerr som like godt vant klasse 3.  Storesøster Hannah fortsatte suksessen fra forrige Junior Tour og vant klasse 2 Jenter. Peder Faltinsen Time fulgte opp og vant klasse 2 Gutter. I klasse 1 var Magnus Selsås Fjogstad suveren og vant med netto -5 og solid hcp nedskriving. Gode plasseringer også til Stine og Aron med hhv 3 og 4 plass i klassene sine.

Junior Tour handler ikke bare om å vinne, men også treffe nye venner og få erfaring med å spille turnering.  Vi gleder oss til neste Junior Tour spilles på Stavanger GK Lørdag 31. Mai. 

SONY DSC