Titleist Tour med 4 køller i bagen

Årets andre Titleist Tour ble spilt på Larvik GK i helgen. Her hadde spillerne en ekstra utfordring ved at de kun kunne bruke 3 køller + putter. Til tross for dette var det mange lave scorer. Stavanger GK stilte med hele 7 gutter og en jente. Petter Møller ble vår besteman med en 13. plass. Kristian Woie, Håvard Næss og Ruben Pettersen fikk også pene plasseringer med hhv 21 og delt 26. plass. Sistnevnte overrasket alle med en supersterk åpning og ledet en stund hele turneringen. Unggutten Tomas Helgø samlet også verdifulle Order of Merit poeng og erfaring. Vi gleder oss også over at Anders Granås, som er med i våre treningsgrupper, men som spiller for hjemmeklubben Arendal & Omegn, spilte karrierebeste med en delt 7. plass.

Julie Nordin var våre eneste spiller i jenteklassen og jobber godt med å komme tilbake etter skadeavbrekk i vinter.

Vi gratulerer vinnerne Viktor Hovland og Karloline Lund.