Junior Tour på hjemmebane med flott innsats av SGK

Det ble en flott dag for 34 Juniorer, fra elite til de aller yngste. Banen var i perfekt stand og SGK hevdet seg godt ved premiebordet.
Trening gir resultater og i klasse 3 kunne Vilde Marie Nystrøm og Ruth Tønnessen ta meg seg fine pokaler for 1. og 3. plass. I klasse 2 jenter ble det 2. plass til Hannah Kerr som fortsetter å gjøre det skarpt på Junior Tour. I klasse 2 gutter var det hard konkurranse og flott 2. og 3. plass til henholdsvis Nicolay Time Monsen og Hans August Amundsen Kårvik. Alexandra Mudie fikk en hyggelig 2. plass i kl 1. jenter, mens Jens Mathias Surdal Arnesen med netto -2 fikk 3. plass i klasse 1 gutter. Håvard Næss fikk beste brutto blant guttene med en runde på 74 slag. Også mye fin golf blandt våre øvrige deltagere, noe som lover godt for fremtidige turneringer.

Klasse 1G

Klasse 1J

Klasse 2G

Klasse 2J

Klasse 3