Gode resultater på Junior Tour 1. Divisjon

I alt 10 spillere representerte Stavanger GK i helgens Junior Tour 1. Divisjon på Sotra utenfor Bergen. Det spesielle med denne turneringen var at spillerne kun fikk bruke 3 køller og putter, noe som var nytt for de fleste, men som gir veldig god trening i å variere slagene.

Vårt beste resultat kom på jentesiden der Alexandra tok en flott 2. plass kun to slag bak vinneren og med Ida Katrine på 5.

Blandt guttene ble Aron vår bestemann med en delt 3. plass. Topp-10 ble det også på Erik (6), Fredrik (7) og Lars (9). Videre finner vi Mads (15) og ungguttene Jens Mathias og Peder på 21. og 23. plass. Det kan også nevnes at Jens Mathias imponerte stort da han første dagen gikk back-nine på par.

Det rapporteres om en hyggelig tur og vi takker spillere, reiseleder og sjåfører for innsatsen. Neste 1. Divisjon spilles på Stavanger GK 13-14 September.

SONY DSC

Skroll til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Åpen
Åpen
Åpen 
Åpen