Onsdagslicen – noe for deg ?

Et tilbud til nye golfere og golfere med høyt handicap.

Ca annenhver onsdag i sesongen innbyr vi til en 9-hulls runde golf ut på ettermiddagen. Vi er fire i komiteen som har spilt golf en stund. To av våre ledsagere, nemlig Jan Helge oog Øyvin, har tidligere vært deltakere på slicen. De syntes dette var så kjekt at de ville ikke slutte da de fikk under 30 i hcp., og nå er med i komiteen.Så er vi to damer godt opp i årtene som også synes golf er veldig kjekt.

Alle har vi engang vært nybegynnere med dets gleder og frustasjoner. Er du med på onsdagslicen kan du møte andre spillere som har høyt hcp. (over 30). Tidligere år har vi alltid spilt en runde hvor deltakerene konkurrer med hverandre og regner stableford poeng. (vet du hva stablford poeng er ? Vi forklarer det for deg hvis du ikke vet det). I år har vi også spilt scramble hvor to til fire spiller med hverandre, og mot et annet lag. Alle i laget slår ut på tee; så spilles det videre på den best plasserte ballen. Kjempemoro; da er det vi alle på laget mot de andre !

Det koster kr 30,- å være med. Det betaler du i pro-shopen før vi spiller ut. For dette får du kaffe/te og en kake når du kommer inn, og er du med i konkurransen, har du mulighet for å vinne en premie. Vi diskuterer også regler hvis noen har spørsmål om det. Alle som er med for første gang får en golfball. Hvis du ikke vil, behøver du ikke å skrive score og regne poeng. Men kanskje du vil senere når du kjenner oss bedre ? Da hjelper vi deg med å legge inn scoren i Golfbox, slik at du etter hvert også blir kjent med den, – og kanskje vil du etter hvert gå ned ihcp.

Formålet med onsdagslicen er å få nye golfere til å komme seg ut på banen, lære regler, ikke minst tørre å spille med andre enn den du alltid spiller med og blir kjent med andre i klubben. Det henger en liste for påmelding i klubbhuset, men du kan også melde degpå direkte til en av oss i komiteen (se listen under). Onsdagslicen er følgende dager i høst: 8. august og 27. august kl 18 – 10. september og 24 september kl. 17. VELKOMMEN TIL SLICEN !

Hilsen Inger

07.08.2014

Komiteen:

Inger Mydland    Mobil 952 42 079    e-post: inger.mydland@lyse.net

Jan Helge Hansen    Mobil 916 25 360    e-post: janhelge.hansen@statsbygg.no

Øyvin Fiskå    Mobil 416 21 822    e-post: tof@bate.no

Tone Arild    Mobil 951 98 543    e-post: tonearild@yahoo.no