Peder suveren på Junior Tour

Peder Faltinsen Time var dagens mann på Junior Tour på Sandnes GK Lørdag. Han vant klasse 1 gutter med suverene netto –10, noe som både er karrierebeste og en betydelig hcp nedskriving. Vi gratulerer ! Tomas Helgø hadde dagens beste brutto med +3 som ga ham 3. plass med netto par. Håvard Næss ble nr. 5. Flott innsats av alle 3.

Derimot var det skuffende at vi kun stilte med 3 gutter og ingen jenter. Dette er ikke bra og vi forventer at juniorer som følger treninger deltar i de turneringer som er beregnet på dem. Neste Junior Tour spilles på Randaberg GK 6. September. Meld dere på !

Scroll to Top

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Kommentarer 

*Åpen 🟢
Stengt 🔴
Stengt 🔴
Åpen 🟢
Stengt 🔴
Åpen 🟢

Tralle forbud og påbudt med fairway matte.

*FROSTVARSEL
Ved frost/snø vil banen holdes stengt. Dersom stengt bane vil det være befaring kl 08, kl 10, kl 12. Ved stengt bane vil din starttid i Golfbox bli slettet.