Varierende spill og vær under helgens TT

Lyn, torden, regn, sol og vind gjorde forholdende varierende og krevende under TT på Gamle Fredrikstad GK denne helgen, forteller reiseleder Nicolai Songe-Møller.

Jentene viste veldig bra spill. Renate, som spiller for Bergen GK men som trener og reiser med SGK, tok en flott andreplass. Stine havnet midt i feltet på en respektabel 13. plass. Julie lå blant de fem beste lenge, men etter en tøff sisterunde endte hun på 16. plass.

Best blant guttene ble William og Ruben på delt 12. plass. William lå på delt tredjeplass etter første runde, men fikk dessverre for mange doble boogies på andrerunden. Ruben klemte til med 72 slag (-1 under banens par) på lørdag. Da var forholdene spesielt vanskelige med kanselleringer på grunn av været. Kun én spiller hadde bedre score enn Ruben.