Jentene fosser frem på Junior Tour

Den yngre generasjon med SGK jenter viste at sommerens iherdige trening har gitt resultater. I klasse 1 jenter fikk Hannah Kerr en ny flott plassering med sin 2. plass på -1 netto. I klasse 2 jenter gratulerer vi Vilde Marie Nystrøm og Rikke Nordvik med dobbeltseier for SGK og med Elena Kerr på 5. plass.
Hederlige plasseringer også fra de yngste guttene med Peder Faltinsen Time og Hans August Amundsen Kårvik på hhv 4 og 5. plass i Gutter klasse 1 og Herman Berntz Nordvik og Robin Aspheim med de samme plasseringer i Gutter klasse 2.

Neste Junior Tour spilles på Jæren GK 20. September.

Scroll to Top

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Kommentarer 

*Åpen 🟢
Stengt 🔴
Stengt 🔴
Åpen 🟢
Stengt 🔴
Åpen 🟢

Tralle forbud og påbudt med fairway matte.

*FROSTVARSEL
Ved frost/snø vil banen holdes stengt. Dersom stengt bane vil det være befaring kl 08, kl 10, kl 12. Ved stengt bane vil din starttid i Golfbox bli slettet.