Strålende Finale i Junior Tour 1. Divisjon på hjemmebane

Finalen i Junior Tour 1. Divisjon ble knirkfritt arrangert på hjemmebane i helgen der både været og banens kvalitet gjorde det hele til en flott dag for både spillere, arrangører og tilskuere.

I gutteklassen var det lite å gjøre med vinneren Felix Sliper fra Sola GK, men vi gleder oss over Lars Vassbø som fikk en flott 3. plass, noe som bringer ham til 2. plass på Order of Merit og etter all sannsynlighet inngangsbillett til neste års Titleist Tour. Også meget bra av Fredrik Helliesen og Mads Iversen på delt 4. plass et slag bak.

De yngre guttene er også på rett vei, og med en god sisterunde på 84 spilte Peder Faltinsen Time seg opp til en 11. plass med Magnus Fjogstad på plassen bak. Også godkjent av Hans August Amundsen Kårvik som gjorde sin debut på 1. Divisjon og leverte en solid sisterunde.

SGK hadde ingen deltagere i jenteklassen ettersom de aktuelle spillerne hadde kvalifisert seg til Titleist Tour.

IMG_1993 IMG_1994

 

Skroll til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Åpen
Åpen
Åpen 
Åpen

RSS Banestatus