Klubbmesterskap og Juniorpokalen

Klubbmesterskapet (KM) for Juniorer ble spilt samtidig med Juniorpokalen sist helg. Til tross for høstlige værforhold rapporteres det om relativt god bane, motiverte spillere og god stemning.

I KM er det bruttoscoren som teller.  Etter 36 hull kan vi nå kåre Julie Aas Nordin og Petter Møller som velfortjente klubbmestere for junior jenter og gutter 2014.  Begge to spilte meget gode og stabile runder med Julie på 74 – 73 totalt 147 (+5)  og Petter med rundene 70 – 72 totalt 142 (par).

Komplett resultatliste her:Resultater

 

I Juniorpokalen rangeres det etter nettoscoren, dvs med handicap.  Her var det ganske jevnt etter første dag, men med en sisterunde på 68 slag og netto -3 etter to runder ble det Håvard Næss som får inngravert navnet sitt i pokalen til denne tradisjonsrike turneringen. På plassene bak fulgte Petter Møller med netto +2 og Peder Faltinesen Time med samme netto, men med høyere hcp.  Deretter fulgte Julie Aas Nordin og Ida Katrine Lindevik på netto +3 og +5. Komplett resultatliste i golfbox.

Vi gratulerer !

Premier for begge turneringene blir delt ut på avslutningen for spillere og foreldre Søndag 26. Oktober.