De yngste viser vei på Titleist Tour

Tomas Helgø  og Ruben Pettersen imponerte med henholdsvis fjerde og sjuendeplass i helgens matchspillturnering på Haugalandet. I til dels ruskete vestlandsvær med periodevis vind og mye regn var det disse to som igjen bidro til at Stavanger golfklubb var med i toppen  av resultatlistene. Kristian Leik Woie og Petter Møller endte på hhv 17 og 18. plass i turneringen. Julie Aas Nordin ble best blant jentene med en 11. plass. Stavanger stilte med en samlet tropp på åtte guttespillere og tre jentespillere. Troppen håndterte særskilte utfordringer som spilleavbrudd/endringer i spilleopplegg som følge av golfbilulykke og krevende vær på en flott måte.

Omtalte ulykke dreide seg om at dommer ble sittende fast under golfbil som skled ut i vann med etterfølgende full utrykning av nødetater. Heldigvis gikk det bra. Etter et døgn på sykehus kom damen innom golfklubben rett etter turneringsslutt  – uten varige skader. Ida Katrine Lindevik var en av tre spillere som fikk en særskilt takk i forbindelse med turneringen for rask varsling og mobilisering av hjelp da ulykken skjedde.

Som reiseleder har jeg bare lyst å skryte av gjengen. Dette er flott ungdom som representerer klubben og byen på et utmerket måte.

Resultatlistene (med foreløpig noen feil og mangler) finner dere på Haugalandgolf.no.