Reiseinformasjon Titleist Tour Haugalandet

Titleist Tour 2 Match HaugalandetTitleist Tour går av stabelen i pinsehelgen 23-25. mai med følgende deltakere fra Stavanger golfklubb:

Ida Katrine Lindevik, Stine Lindanger, Ole Jørgen Friestad, Kristian Leik Woie, Lars I. Vassbø, Håvard Næss, Tomas Helgø, Robel Berhane, Petter S. Møller og Ruben Pettersen. I tillegg planlegger vi for at Julie Aas Nordin som foreløpig står på toppen av reservelisten kommer med. Anders Ottersland Granås og Renate Hjelle Grimstad som begge går på Wang i Stavanger er også med i vårt reiseopplegg. Reiseleder er Jan Friestad, mobilnr 91345504. Spillerne anmodes om å melde fra straks om eventuelle endringer.

Avreise blir fredag 22. mai kl 0830 fra Stavanger golfklubb og vi har booket innspillstider fra 1200 og utover. Vi bor på Thon Hotell Saga i Haugesund. Retur  blir altså mandag etter at siste match er spilt. Turneringen går over tre dager, først med 2 x 18 slagspill lørdag, deretter to matchrunder søndag og så finale i matchspillet mandag. Slagspillturneringen kan følges i golfbox.