Gull til Stavanger i Lag NM jr for gutter!

vinnere

Stavanger golfklubb vant gutteklassen i Lag NM for junior som gikk av stabelen i Drammen denne uken. Laget tok ledelsen allerede etter første runde foursome tirsdag og holdt koken i ettermiddagens fourball. Etter en nedtur med en betydelig svakere foursome på dag 2 overtok Oslo ledelsen med klar margin og det hele så tyngre ut.  Fjerde runde ble avbrutt et par ganger på grunn av lyn og ble til slutt kansellert. I femte og siste runde som også er singlerunde viste guttene igjen spill på høyt nivå. Stavanger vant med hele sju slag totalt foran Oslo som ble nr 2.

Selv om det bare er fire spillere som deltar i hver runde, ble det lagt merke til at Stavanger brukte alle sine fem spillere i turneringen. Samtlige bidro godt til lagseier gjennom å levere minst en veldig god runde hver. De har trent og spilt som et lag. De som nå kan kalle seg Norgesmestere for lag er Tomas Helgø, Ruben Pettersen, Petter S. Møller, Ole Jørgen Friestad og Kristian Leik Woie.

I jenteklassen spilte Stine Lindanger, Julie Aas Nordin og Ida Katrine Lindevik. De endte på åttendeplass.