Mange deltagere og bra spill på McDonald’s Junior Tour

Stavanger GK sto i helgen som arrangør av sesongens tredje McDonald’s Junior Tour. Oppslutningen var rekordstor med hele 75 påmeldte fordelt på 5 klasser. På McDonald’s Tour står idrettsglede, mestring og miljø i fokus, og dette så vi mye av i helgen. Og med en skikkelig starter, dommer og scorekortmottak fikk spillerne en god innføring i seriøst turneringspill slik det foregår på Titleist Tour og andre store arrangementer.

Med så god deltagelse ble det hard konkurranse om topplasseringene. Blandt våre egne spillere vil vi spesielt gratulere Rikke Nordvik og Elena Kerr med 1. og 2. plass i klasse 2 og Tuva S. Slethei med flott 3. plass i klasse 3.

I klasse 1 Sørget Ida Katrine Lindevik og Tomas Helgø for dobbeltseier til SGK i hhv jente og gutteklassen med Ruben Pettersen på 3. plass. Tomas hadde dessuten dagens beste bruttoscore på 67 slag, godt hjulpet av en imponerende eagle på hull 18 til stor glede for tilskuerne.

I klasse 4 ble det spilt 6 hull der utslagene var flyttet til ca 150 meters lengde. Her gjorde Ella Tønnessen en glimrende innsats, og neste gang håper vi enda flere av våre aller yngste deltar.

Flere resultater finner du her: http://golfbox.no/app_livescoring/tour/?language=1044#/customer/875/Schedule

IMG_0079 IMG_0077 IMG_0072 (2) IMG_0064 IMG_0051 (2) IMG_0047 IMG_0040 (2)

Rull til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Åpen
Åpen
Åpen
Åpen