Junior NM på Bogstad

Med ialt 13 spillere, var SGK igjen klubben med flest kvalifiserte deltagere i de eldste klassene på årets individuelle Junior NM som ble arrangert av Oslo GK sist uke. Banen på Bogstad er av meget høy kvalitet med jevne og raske greener, noe som bidro til å gjøre mesterskapet til en flott opplevelse for deltagerne.

Golfballen er som kjent rund og denne gangen nådde SGK spillerne ikke helt opp i toppen. Men likevel hederlige resultater av Ruben, Petter og Tomas med hhv 11,13 og 16 plass der Ruben slo til med turneringens aller beste runde på imponerende 67 slag og 5 under par.  Videre på listen finner vi Kristian (24), Robel (26) , Ole Jørgen (29), Lars (36), Håvard (42) og Aron (45).

Ingen topplasseringer for jentene våre heller, men tidvis bra spill og mye god erfaring å ta med seg for Stine (14), Ingrid (15), Ida Katrine (17) og Alexandra (18).

Vi gratulerer vinnerne Kristoffer Reitan (Oslo GK) og Renate Hjelle Grimstad (Bergen GK) der Renate som kjent bor i Stavanger og trener med våre spillere.

Vi hadde ingen deltagere i de yngste klassene 13-15 år, så her oppfordrer vi våre yngre spillere til å stå på !

Resultater i golfbox: http://www.golfbox.no/app_livescoring/tour/?language=2057#/competition/176130/results/321757

Skroll til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Åpen
Åpen
Åpen 
Åpen

RSS Banestatus