Mc Donald’s Junior Tour i Egersund

39 spillere fra ulike klubber i regionen sørget for god stemning på Mc Donald’s Junior Tour som ble arrangert i solskinn på den flotte Maurholen Golfpark i regi av Egersund Golfklubb sist Søndag. SGK hadde deltagere i alle klasser der vi er spesielt glade for Benjamin Solan Skovgaard Slethei som debuterte på McD Junior Tour med flott innsats i klasse 4.

Gratulasjoner også til Tuva Skovgaard Slethei som vinner av klasse 3 (Mix) og til Ruth Tønnessen, Vilde Marie Nystrøm og Elena Kerr som sørget for ikke mindre enn tredobbelt SGK i klasse 2 Jenter. Flott 2. plass også til Hannah Kerr i klasse 1 Jenter og 3. plass til Håvard Næss i klasse 1 gutter.

Forøvrig hadde vi med Peder Faltinsen Time, Hans August Amundsen Kårvik, Herman Berntz Norvik og Emil Deu Mosgren Solheim og Robin Aspheim som alle viste god innsats og bidro til at det ble et flott arrangement.

Vi ønsker alle velkommen til årets siste McDondald’s Tour på Randaberg GK 20. September.

Resultater og påmelding i golfbox: http://golfbox.no/app_livescoring/tour/?language=1044#/customer/875/Schedule

 

Scroll to Top

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Kommentarer 

*Åpen 🟢
Stengt 🔴
Stengt 🔴
Åpen 🟢
Stengt 🔴
Åpen 🟢

Tralle forbud og påbudt med fairway matte.

*FROSTVARSEL
Ved frost/snø vil banen holdes stengt. Dersom stengt bane vil det være befaring kl 08, kl 10, kl 12. Ved stengt bane vil din starttid i Golfbox bli slettet.