Flott sesongavslutning for juniorer med familie

Godt oppmøte med ca 50 blide deltagere bestående av juniorer, foreldre, søsken, besteforeldre etc etc. gjorde dagens sesongavslutning til et trivelig og sosialt arrangement.  Det sportslige høydepunktet var 9 hulls scramble slik vi pleier å spille på Juniorscramble, men denne gangen fikk også familien være med.  Etter turneringen var det klart for Taco i kafeen.  Vi retter stor takk til Cafe Birdie som gjennom hele sesongen har servert velsmakende og populær taco eller pastaretter.

Vi benyttet også anledningen til å oppsummere sesongen som har vært preget av stor deltagelse på juniorscramble, junior Tour, sommerskoler og treninger.  Sportslige høydepunkter inkluderer lag nm gull (jr) og både seire og en rekke topp 10 på Titleist tour.

Arrangementet ble avsluttet med premiering for dagens scramble og den tradisjonelle 12-års ballen som deles ut til yngre spillere hver gang vi har junriorscramble (se bilde).  I tillegg var det premieutdelingen for Juniorpokalen der Alexandra vant foran Aron, Ruben, Tomas og Herman.

 

Vi takker alle spillere for en fin sesong og minner om at banen og drivingrangen fortsatt er åpen.

12 ars ball

Skroll til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Matte utslag
Åpen 
Åpen
Åpen