Informasjon fra damegruppen

I nyhetsbrevet som ble sendt ut tidligere idag hadde det hadde sneket seg inn feil dato for Rogaland dametour som skal arrangeres på SGK. Rett dato skal være lørdag 24. September. Her er nyhetsbrevet:

Velkommen til ny sesong alle damer!

På vegne av damegruppen i Stavanger Golfklubb vil vi med denne nyhetsmailen informere om kommende aktiviteter, samt mål og mening med komitéen og hvem vi er.

Vi gleder oss til kommende sesong, som vi har stor tro på vil bli den beste sesongen noensinne!

Et av målene for den nystartede komitéen er at vi skal få et godt miljø for damer i alle aldre, samt å få til en åpen og inkluderende klubb. Det være seg gjestespillere, aktive, passive, samt nye medlemmer.

Ny Proshop og golfsimulator er på plass. Ny restaurant er snart klar. En av Norges flotteste baner har vi, og om ikke lenge vil den være klar med sommergreener og grønt gress. Det gleder! Sesongåpning er førstkommende lørdag, 19. mars, så det er på høy tid å finne frem køllene.

Damedag:

Hver mandag er fast damedag. Det spilles en uhøytidlig 18 eller 9-hulls turnering med vekt på det sosiale samt å få med flere damer. Man kan gå ut når som helst på dagen. Nytt av året er at vi vil få booket 5 starttider hver mandag (mellom 16.30-17.00) som er forbeholdt damegolf.  Sett deg opp i Golfbox, betal 50 kr i Proshop og bli med ut og spill. Månedlig premiering.

Første damedag: Mandag 25. April og her planlegger vi en Scramble med påmelding innen 22. april. (noen dager før.)

Scramble: Hver siste mandag i måneden legger vi opp til en 9-hulls Scramble turnering. Dette er en sosial og kjekk spilleform som alle kan være med på uansett nivå. For å prøve å få med flest damer som vanligvis spiller på dagtid, samt å få med de som er på jobb, vil vi prøve med shotgun kl. 15.00. Klubben vil sette av tider til oss fra kl. 15.00, og man melder seg på i Golfbox et par dager før. I etterkant av runden håper vi at flest mulig er med for litt mat, drøs og premieuteling (etter runden.)

Siste mandag i måneden vil også premieutdeling for månedens damedag skje som en del av det sosiale. Da vil alle få anledning til å hylle månedens beste damespillere samt man kan ta del i ekstra trekningen blant deltakerne.  Restauranten (som også er ny av året) vil ha ulike temaer på maten for disse mandagene (asiatisk, tapas, sushi etc) Dette  fordrer selvsagt at damene i klubben også støtter opp om tilbudet. Det vil ved påmelding i Golfbox være en rubrikk hvor man krysser av for om man ønsker å bestille mat samt til hvilken pris.

Maikatt:

Tradisjonsrik turnering for alle damer i klubben. Avholdes i år fredag 27. mai kl. 17.00. Shotgunstart. Meld deg på i golfbox som vanlig.

Vi håper at flest mulig damer har lyst å delta i denne tradisjonsrike turneringen. Selv om ikke alle kan vinne er det her viktig å delta og bidra for å få til et godt miljø.

Restauranten vil servere 3 retters middag til kroner 275.

Forrett:Laks tataki, ( wasabimajones, cruditè(små salat), urteolje, brentpurre)

Hovedrett:Langtidskokt høyrygg, (syltet sopp, løk i variasjoner, potet fondant)

Dessert:Eple Duo, ( lun eple kake, syltet eple, eple skum)++

Påmelding i Golfbox

Informasjon til DAME-medlemmene

Vi har fått vår egen side på https://www.sgk.no/category/damegruppen/ Her vil vi legge inn diverse informasjon og prøve å holde den oppdatert på hva som skjer av aktiviteter for damer i klubben. Følg med! Man kan også abonnere på nyheter fra golfklubben ved å fylle inn email adressen din og trykke abonner på følgende side https://www.sgk.no/category/damegruppen/  

Damer som har forslag til innslag eller informasjon til siden vår kan sende mail til en av mailadressene nederst på siden.

Dametrening:

Vi vil i samarbeid med Proshopen tilby faste treningstider for damer i SGK. Planen er å tilby en fellestrening en dag i uken. Vi ønsker å ha et tilbud for de som kan på dagtid, samt et for de som ønsker trening på ettermiddag. Mer info om dette kommer så snart det er klart.

Ved interesse kan vi også tilby et opplegg for damer ‘elite’ som ikke er med på junior/elite-opplegget til klubben og som ønsker å delta i slagturneringer som Region tour Rogaland, medal, nasjonale konkurranser o.l. Ta kontakt med Heidi ved interesse.

Rogaland Dametour:

Stavanger GK skal i år arrangere Rogaland dametour (RDT) den 24. september. Sett av datoen i kalenderen allerede nå. For de som ikke kjenner til RDT så er det en sosial golfturnering  for alle damer, på alle nivåer, samt i alle aldre. Spillerne kommer fra lokale klubber ( først og fremst fra ) i Sør-Rogaland.  Turneringene avholdes på 8 forskjellige baner i distriktet gjennom hele sesongen.  I år skal Stavanger arrangere den siste turneringen, hvor det foruten en individuell konkurranse også blir heder og ære til sammenlagt vinnerne for året i samtlige klasser. Det planlegges deilig bevertning og sosialt samvær etter endt runde i den forbindelse. Nytt i år er at det planlegges en konkurranse for beste klubb.  Damekomiteen ønsker at flest mulig damer fra Stavanger blir med på mest mulig av disse turneringene. Les mer om RDT og datoene for turneringene på Facebook eller Rogaland dametour sine hjemmesider http://www.rogaland-dametour.no/

Hvem er vi?

Anna Lekvam (leder)  Mail: alekvam@gmail.com  Mob 908 22692

Karen E Gilje  Woie  Mail: kwoie1@gmail.com  Mob: 932 51 847

Heidi Quesada Carlsen Mail: heicar@gmail.com Mob: 908 32751

Ingri Lokna Mail: inglok@statoil.com Mob: 991 03491

May Mönnich Mail may@emsp.no Mob:977 43 760