Åpningsturnering for Damedag

Gledelig melding til damer i Stavanger GK. Påmelding til sesongåpning Damedag er åpnet. Dere finner den under klubbturneringene i golfbox og den er lagt til siste mandag i april. Vi begynner litt smått med en 9 hulls scramble klokken 15.00, mandag 25. april. Dette har vi bevisst gjort for bare å komme igang, samt benytte anledningen til litt informasjon om Damedag fremover, samt bli kjent. Scramble er en spilleform som er kjekk for de som er nye til golf og har høyt hcp, samt at det er sosialt også under spill.

Vi ønsker å tilby en uformell Scramble turnering.på følgende datoer;

  • 25. april
  • 27. juni
  • 29. august
  • 03. oktober (Avslutning på 2016 Damedag)

De mandagene det ikke er Scramble vil det være vanlig Stableford konkurranse. Man kan spille når som helst på dagen, nytt av året er at vi har blokkert for Damegolf i Golfbox fra kl. 16.00 – 17.00 i håp om å få med flere damer som er på jobb på dagtid.

Det vil være månedlig premieutdeling i etterkant av de oppsatte scramble turneringene. Premieutdeling for Damedagene i juli vil være i august. Vi håper at flest mulig vil være med å spille, samt være igjen for litt sosialt etter runden. Restauranten vil ha åpent for oss fra og med den første Damedagen (24. april), de vil ha spennende tilbud til oss fra gang til gang. Vi har prøvesmakt og det er bare til å glede seg!

Vi har blitt spurt om det er en nedre aldersgrense på mandagsgolfen. Alle er velkomne, men juniorene har egne konkurranser for de som ikke satser også.

Vi gleder oss til ny sesong! Sees.

Tagged with: , ,