Klart for Juniorscramble !

Endelig har vi gleden av å invitere til årets første Juniorscramble førstkommende fredag 29. April

Juniorscramble er vårt populære tilbud til absolutt alle Juniorspillere.  Vi spiller som vanlig 9 hull scramble med 3 eller 4 manns lag der nybegynnere spiller sammen med erfarne spillere.  Etter spill på banen blir det hyggelig servering i klubbhuset med populær ungdomsmat og premieutdeling.

Alle er hjertelig velkommen til Juniorscramble.  De som kjenner til golfbox, kan melde seg på der.  Ellers kan man melde seg på ved å sende en SMS til turneringsleder Torbjørn Næss på tlf 952 50 712.  Juniorscramble koster kr 50 som betales kontant ved oppmøte.

Oppmøte Fredag 29. April kl 1645. Spillestart fra kl 17.

Sees på Fredag !

Skroll til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen 🟢
Åpen 🟢
Åpen 🟢
Åpen 🟢
Åpen 🟢
Åpen 🟢

RSS Banestatus