Velkommen til Narvesen Tour !

Alle Juniorer inviteres til årets regionale turneringsserie, Narvesen Tour (tilsvarer McDondalds Tour ifjor).  Første turnering spilles på Sola GK Søndag 17. April og påmelding kan gjøres i golfbox for Vestlandet Sør  eller ved å følge link på hjemmesidene til Norges Golfforbund.

Narvesen Tour skal være et tilbud til alle, og turneringene er derfor inndelt i ulike klasser etter alder og ferdighetsnivå, og med ulike spilleformer og banelengder tilpasset klassene. Alle klassene spilles med handicap.

På Narvesen Tour spiller juniorer i alle kategorier, fra de yngste til de eldste, fra nybegynnere til elitespillere, på det samme golfanlegget. Narvesen Tour er en god anledning til å bli kjent med andre golfspillere og å få inspirasjon til å bli en bedre spiller.   Alt dette i et miljø der mestring og glede står i fokus.

For elitespillerne lages det også en Order of Merit basert på bruttoresultater som fungerer som kvalifisering til Titleist Tour.

Sees på Narvsen Tour !

 

 

 

 

 

Skroll til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Åpen
Åpen
Åpen 
Åpen

RSS Banestatus