Blide spillere og gode resultater på Narvesen Tour

Narvesen Tour ble sist Lørdag arrangert på hjemmebane.  Til tross for noe regn, ble det et flott arrangement med hele 62 påmeldte spillere mellom 8 og 19 år.  Vi er spesielt glade for at 13 spillere stilte opp i klassene U12 og U8.  Dette er en glimrende måte å få spilt på en ordentlig golfbane og få en smak på hvordan det er å være med på turnering.  I U12 og U8 deltok fra SGK Eirik Sortland, Helge Olai Jacobsen, Benjamin Solan Slethei, Mina Alexandra Hansen og Simon Gustafsson.  I U12 og U8 er alle vinnere !

Mestring og trivsel står også i fokus i de øvrige klassene, men her er det også premier å hente for de som «har dagen» og spiller ned mot sitt handicap eller bedre.  Mange av våre juniorer har trent bra i det siste og SGK fikk flere klassevinnere.  I U15B vant Vilde Marie Nystrøm foran Thomas Surdal Arnesen mens U15A ble vunnet av Kasper Seglem.   I U19B ble det en flott 2. plass av Emil Fiskå.  I U19A viste Tomas Helgø golf i toppklasse og vant med en runde på 3 under banens par.  De nevnte klassevinnerne spilte seg alle ned i handicap.  Mange andre fra Stavanger leverte også gode resultater. Vi gratulerer !

Narvesen mai 16 - U12 2 Narvesen mai 16 - U12 Narvesen mai 16 - vinner u15b Narvesen mai 16