Narvesen Tour på hjemmebane Lørdag 28. Mai

Da er vi stolte og glade for å kunne invitere alle regionens juniorspillere til Narvesen Tour som spilles på vår egen bane Lørdag 28. Mai.

Narvesen Tour skal være et tilbud til alle, og turneringene er derfor inndelt i ulike klasser etter alder og ferdighetsnivå, og med ulike spilleformer og banelengder tilpasset klassene.

På Narvesen Tour spiller juniorer i alle kategorier, fra de yngste til de eldste, fra nybegynnere til elitespillere. Narvesen Tour er en god anledning til å bli kjent med andre golfspillere og å få inspirasjon til å bli en bedre spiller.   Alt dette i et miljø der mestring og glede står i fokus.

For elitespillerne lages det også en Order of Merit basert på bruttoresultater som fungerer som kvalifisering til Titleist Tour.

Påmelding innen Torsdag 26. Mai kl 18 i golfbox for Vestlandet Sør  eller ved å følge link på hjemmesidene til Norges Golfforbund.

Vi inviterer alle juniorspillere til å melde seg på, også dere som nettopp har tatt Veien til Golf.  Vi oppfordrer også foreldre til å samarbeide om kjøring og å ta med seg flere spillere i bilen.

Sees på Lørdag !

Skroll til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Matte utslag
Åpen 
Åpen
Åpen 

RSS Banestatus