Oppsummering av Maikatt

Takk for i går, for en nydelig koselig ettermiddag og kveld. 55 fjåge damer stilte til shotgun klokken 17 i strålende sol. Konkurransen var knallhard med høye scores.Samtlige premier ble delt ut til damer som forbedret sitt HCP. Gratulerer til Gro Sverdrup Kleppestø vant på hcp med 38 poeng i klasse B hvor 4 spillere hadde samme poengsum.  Karen E. G. Woie vant klasse A på 41 poeng. Farmhouse leverte deilig mat til oss, tusen takk til de. Vi gleder oss til fremtidig samarbeid, og allerede 20 juni kan vi igjen få smake deilig mat da vi kjører Scramble over 18 hull med Shotgun start klokken 1600, påmeldingen er åpen i golfbox. Veldig koselig var det at Else Sverdrup hadde anledning til å bli med oss under middagen. Takk igjen til alle som deltok i går og kastet glans over et trivelig arrangement. Husk ellers damer å melde dere på Pink Cup 5 juni som går til en god sak, her kan også menn delta.  Damekomiteen sponser premie for beste utkledning. 60 års jubileums turnering 4 juni og Ladies Cup 11 juni, sistnevnte er en dameturnering så her er det bare å melde seg på og kanskje kan vi kose oss med noe i mat og noe i glasset etter endt turnering?

Britha Thomseth i fin stil under Maikatten i strålende vær.
Britha Thomseth i fin stil under Maikatten i strålende vær.
IMG_1280
Grethe Stange på hull 4 fint ut av en bunker.
IMG_1298
Olaug Slethei, Else Sverdrup og Berit Sjo Jørgensen koser seg under middagen.
IMG_1287
God drøs i Jærhuset før middag etter endt runde.
IMG_1289
God drøs også ute før middag etter endt runde.
IMG_1307
Gavekort utdeling til Ursula Hamre som stakk av med 3. plassen i klasse B.
IMG_1314
Premie utdeling til Gunvor Grundstad som kapret 2 plassen i klasse B på bedre hcp. Karen E.G. Woie til høyre vant klasse A
Bente Rinaldo ble nr 2 i klasse A
Bente Rinaldo ble nr 2 i klasse A
Vinner klasse B Gro Sverdrup Kleppestø
Vinner klasse B Gro Sverdrup Kleppestø

 

Tagged with: , ,