Damedag mandag 18 hull Texas Scramble

Hei da er sammenlagt damedag liste klar Sammenlagt mai/juni. Siden forrige scramble har der vært arrangert 3 damedager og 2 vil da være tellende for sammenlagt. Premieutdeling blir førstkommende mandag etter 18 hull scramble.

Mandag 20.juni starter vi klokken 1600. Påmelding er åpen i golfbox. Spilleform blir Texas Scramble hvor 4 spiller ut og 3 spiller videre på det beste utslaget. Mer detaljert om regler blir fortalt og tatt opp i forkant av turneringsstart. Det blir 2 premier for closest to pin, og premie utdeling etter turneringen. Etter turneringen samarbeider vi med Farmhouse og det blir middag for 150 kroner slik vi hadde på første scramble. Turneringen betales i Proshop og middag betales i restauranten(før turneringen). For de som lurer på hvorfor vi arrangerer den 20 juni og ikke den 27 så er dette pga innspill før Junior NM som skal avholdes den uken. Vi håper allikevel at flest mulig blir med oss og kaster glans over turneringen.

 

Tagged with: , ,