Damedag sammenlagt juni

Hei da kommer oppdatert sammenlagt liste for damedag sålangt i juni Sammenlagt juni. Her er der gode muligheter for å endre/pynte på resultatene allerede på kommende mandag, så still opp og spill. T-times er det mulig å bestille i golfbox. Til informasjon så er det reservert T times fra 1630-1700 for damer hver mandag.
Det er også åpent for påmelding til 18 hulls sosial scramble mandag 20 juni “sommer avslutning”, hvor vi satser på at flest mulig blir med og spiser noe godt fra Farmhouse etter turneringen. Denne gang starter turneringen klokken 1600. Om noen lurer på hvorfor scramble ikke blir 27 så er det pga NM junior som arrangeres av SGK siste uke av juni. Neste sosial scramble blir i 29 august da med premie utdeling for juli og august. Ha en flott golfdag.

PS det er fortsatt plass til flere på lørdagens dameturnering Ladies Cup.

Tagged with: ,