Kanonrunde på 9 under par sendte Ruben Pettersen til topps

Ruben Pettersen satte alle på plass med en forrykende 64 runde (minus 9!!!) fra tee 62 på Borre i helgen. Dette er kun ett slag bak banerekorden som skal ha blitt satt i forbindelse med en europeisk turnering for noen år siden. Etter lørdagens 72 og 70 runder løftet han spillet søndag og gikk altså av banen med en feilfri runde og hele ni birdies. Han vant dermed på minus 13 totalt, tre slag bedre enn Eirik Einmo Thomassen fra Moss og Rygge. Thomas Helgø sørget for to på pallen fra Stavanger ved å ta tredjeplassen med pluss 2 totalt. Thomas leder for øvrig Titleist tour nå etter å ha spilt alle fire turneringene på høyt nivå. Ruben Pettersen som har spilt to runder ligger på tredjeplass, mens Petter S. Møller er på fjerdeplass på Order for Merit. Klubbens kontinuerlige satsing på juniorer viser dermed godt igjen på nasjonalt nivå.

Håvard Næss ble nr 18, mens Lars I Vassbø og Jens Mathias Surdal Arnesen kom på hhv 27 og 28. plass og markerte dermed en samlet sterk laginnsats fra Stavanger. Alle resultatene for guttene finner du her:

http://www.golfbox.no/app_livescoring/tour/?language=2057#/competition/535075/results

Guttene og jentene spilte denne gang på hver sin bane. Av jentene som spilte på Nøtterøy var Alexandra Mudie best med en delt 15. plass. Hun sikret seg dermed spill på de neste turneringene i Titleist tour. Ingrid Friestad ble T25, og var nok mest fornøyd med å ha notert en eagle på scorekortet, mens Ida Katrine Lindevik ble nr 28. Alle resultatene for jentene finner du her:

http://www.golfbox.no/app_livescoring/tour/?language=2057#/competition/535087/results