Trivelig Narvesen Tour på Jæren

Det ble en flott dag på Jæren Golfklubb sist Lørdag med 50 påmeldte til sesongens 4. Narvesen Tour.

Fra vår klubb stilte Simon Hørnlund Gustafsson opp i klassen U8 og Ella Tønnessen i U12. Dette er to unge spillere som er aktive på både treninger og turnering, og som har en god utvikling.

I Klassen U15B stilte vi med Herman Møller, Thomas Surdal Arnesen og Vilde Marie Nystrøm der sistnevnte fortsatte fremgangen og spilte på solide netto -4, som hold til en 3. plass og ny nedskriving av handicap.

I U15A, som er for de med hcp under 18, hadde vi med Rikke Nordvik og Fredrik Eskeland Kallestad. I den eldste klassen, U19A, stilte SGK med Jens Mathias, Peder, Hans August, Erik, Håvard, Ingrid, og ikke minst Herman Berntz Nordvik som spilte stødig golf og vant klassen med -2. Vi gratulerer !

Neste Narvesen Tour spilles på Utsikten Golfklubb 2. Juli.  Narvesen Tour passer for absolutt alle og vi håper flest mulig benytter anledningen til å få seg en fin tur for å delta på et hyggelig arrangement der det er klasser for alle aldre og nivåer.

Narvesen 4 - vinnereNarvesen 4 - en glad gjeng

Rull til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Åpen
Åpen
Åpen
Åpen