Flott avslutning på årets Narvesen Tour

Årets siste Narvesen Tour ble arrangert sist Lørdag på Randaberg GK under gode, men krevende forhold der sterk vind ga spillerne en ekstra utfordring. Godt å se at de fleste var godt påkledd med luer og vindbreakere. Dermed var det ingenting å si på humøret. Med 48 påmeldte var deltagelsen god også denne gang.

14 spillere i de yngste klassene er bra og SGK var godt representert med Pia, Ella, Nova Sofia, Helge Olai, Henrik og Noah. Topp innsats av alle !

I klassen 13-15 år (B) kapret Adrian, Vilde Marie og Elena de tre øverste plassene. I 13-15A, der man må ha hcp under 18, kan vi gratulere Fredrik Kallestad med god runde og flott seier. Vi merker oss også at Rikke, til tross for kun en 6. plass utfra nettoscoren, hadde klassens beste brutto.

Robin var eneste påmeldte i klasse 16-19B, men spilte en flott runde og fikk sin velfortjente premie.

I A klassen er nivået meget høyt og våre beste her ble Jens Håkon og Ruben på hhv 2. og 3. plass. Med 64 slag spilte Ruben dagens beste bruttorunde.

Med dette er årets Narvesen Tour over. Vi takker alle arrangører, spillere og foreldre som har bidratt til at dette har blitt flotte golfopplevelser fra Sveio i nord, via Stavanger området, Jæren, Ogna og til Kvinesdal i sør.

Velkommen tilbake til neste år !

narvesen-randaberg-1 narvesen-randaberg-2 narvesen-randaberg-4narvesen-randaberg-3

Rull til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Vinter
Vinter
Åpen
Stengt
Stengt