Treningssamling og Narvesen Tour på Solastranden

Mye golf for våre juniorer sist helg.  Lørdag inviterte vi til heldags treningssamling på Solastranden Golfklubb.  Ca 20 spillere deltok og fikk en kjekk og lærerik dag med trenerne Are og vår nybakte norgesmester Ole Ramsnes.

Solastranden har et meget bra treningsanlegg og alle fikk jobbet mye med teknikken, ikke minst nærspill.  I tillegg spilte vi innspillsrunde for å forberede oss til Narvesen Tour dagen etter. Treningssamlingen ble avsluttet med velsmakende og velfortjente hamburgere.  Det meldes om topp stemning til tross for noe fuktig vær.

Søndagen var det klart for Narvesen turnering i finværet.  Banen var overraskende tørr og fin. Det var stor deltagelse i alle klasser og hele spennet av spillere deltok, fra 54 handicappere til scratchspillere.  De aller yngste (U8) spilte 6 hull og i U12 klassen spilles det 9 hull. I disse klassene deltok SGK med hele 10 spillere som på denne måten fikk god trening i det å spille turnering.  Medaljer ble det også.  Mange SGK’ere også i de øvrige klassene, og fra resultatlisten vil vi spesielt gratulere Vilde Marie Nystrøm og Adrian Lunde Gunnerød med 2. og 3. plass i klasse U15B. I denne klassen ble det i ettertid oppdaget en feil med scoreinntasting, noe som gjør at også Theo Frøyland Foss får en 3. premie.

I U15A fortsatte Rikke Nordvik fremgangen og sikret seg 2. plass med netto -1 og ny nedskriving. I U19B kan vi gratulere Robin Aspheim med scoren -1 og seier.

I klasse U19A er nivået meget høyt med en rekke Titleist Tour spillere i feltet.  I dette gode selskapet spilte Peder Faltinsen Time sin kanskje beste konkurranserunde noensinne og fikk en velfortjent seier med netto -5. Bruttoscoren på 71 var, sammen med Petter Møller’s score, dagens laveste runde.

Den store deltagelsen og gode resultater gjør at SGK er godt synlige både i bredde og topp.  Det er vi veldig glade for og ser frem til siste Narvesen Tour på Randaberg 24. September.

solastranden-samling-1 solastranden-samling-2

Rull til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Åpen
Åpen
Åpen
Åpen