Sondre legger opp

HORTEN OG OSLO: Bilder fra treningssamlingene til Team Norway og Team Alcaidesa på forsommeren 2015. Foto: Benjamin A. Ward / NGF / Norsk Golf
HORTEN OG OSLO: Bilder fra treningssamlingene til Team Norway og Team Alcaidesa på forsommeren 2015. Foto: Benjamin A. Ward / NGF / Norsk Golf

Sondre Erevik Ronold (Stavanger GK) legger golfkøllene på hylla etter to år som profesjonell golfer på forbundets elitesatsing Team Norway Golf. Skader i skulder, hofte, og nå lysken gjør at Stavanger-golferen velger ny yrkesretning.

– Jeg har vært satt ut av skade i to sesonger, og signalene fra legene tilsier at det vil være tilfelle også store deler av neste sesong uten at jeg har noen garantier for å bli frisk nok til å spille golf på dette nivået, sier Ronold.

Norges Golfforbund beklager avgjørelsen, men støtter Ronolds avgjørelse.

– Sondre har jobbet hardt, men dessverre har ikke kroppen spilt på lag. Vi har forståelse for hans prioriteringer, og ønsker ham lykke til videre, sier toppidrettsansvarlig i NGF, Jon Karlsen.

Ronolds beslutning kommer bare en måned etter at lagkompis og Norgesmester Ole B. Ramsnes annonserte at han gir seg som profesjonell golfer. I likhet med Ramsnes vurderer Ronold fremtiden.

– Jeg er på jobbjakt og er åpen for forslag, sier Ronold som har en bakgrunn i fysikk, matte og IT.

I løpet av golfkarrieren oppnådde Ronold følgende:
Amerikansk mester (NAIA Nationals), sølv i EM-lag junior, 12 topp 15-plaseringer Nordic Golf League og hele seks ganger Norgesmester for lag med Stavanger GK.

 

Kilde: Norges Golfforbund

Skroll til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Matte utslag
Åpen 
Åpen
Åpen