Sondre legger opp

HORTEN OG OSLO: Bilder fra treningssamlingene til Team Norway og Team Alcaidesa på forsommeren 2015. Foto: Benjamin A. Ward / NGF / Norsk Golf
HORTEN OG OSLO: Bilder fra treningssamlingene til Team Norway og Team Alcaidesa på forsommeren 2015. Foto: Benjamin A. Ward / NGF / Norsk Golf

Sondre Erevik Ronold (Stavanger GK) legger golfkøllene på hylla etter to år som profesjonell golfer på forbundets elitesatsing Team Norway Golf. Skader i skulder, hofte, og nå lysken gjør at Stavanger-golferen velger ny yrkesretning.

– Jeg har vært satt ut av skade i to sesonger, og signalene fra legene tilsier at det vil være tilfelle også store deler av neste sesong uten at jeg har noen garantier for å bli frisk nok til å spille golf på dette nivået, sier Ronold.

Norges Golfforbund beklager avgjørelsen, men støtter Ronolds avgjørelse.

– Sondre har jobbet hardt, men dessverre har ikke kroppen spilt på lag. Vi har forståelse for hans prioriteringer, og ønsker ham lykke til videre, sier toppidrettsansvarlig i NGF, Jon Karlsen.

Ronolds beslutning kommer bare en måned etter at lagkompis og Norgesmester Ole B. Ramsnes annonserte at han gir seg som profesjonell golfer. I likhet med Ramsnes vurderer Ronold fremtiden.

– Jeg er på jobbjakt og er åpen for forslag, sier Ronold som har en bakgrunn i fysikk, matte og IT.

I løpet av golfkarrieren oppnådde Ronold følgende:
Amerikansk mester (NAIA Nationals), sølv i EM-lag junior, 12 topp 15-plaseringer Nordic Golf League og hele seks ganger Norgesmester for lag med Stavanger GK.

 

Kilde: Norges Golfforbund

Rull til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Kommentarer

Stengt
Vinter
Vinter
Åpen 
Stengt
Åpen

Tralle forbud og påbudt med fairway matte.

FROSTVARSEL
Ved frost vil banen holdes stengt. Dersom stengt bane vil det være befaring kl 08, kl 10, kl 12