Ny vår – ny sesong!

Like sikkert som at dagene blir lengre og solen titter frem, er det nå at golfsesongen endelig står for døren.

Damekomiteen har hatt sitt første møte, og datoer og planer er satt.

Målet vårt er å skape en god, trivelig, og kjekk arena for damegolfere. Det være seg du som er nybegynner eller proff. Eldre som yngre. Høy eller lav.

En av endringene fra i fjor er at vi i år vil ha Damedag på tirsdager i stedet for på mandager. Dette pga av tilbakemeldinger som mente at det kunne bli tett på om man spiller turnering/sosialt/reiser i helgen og i tillegg skal spille mandag óg.Vi håper at flest mulig er med fra i fjor, og ikke minst at flere som ikke har vært med før nå får anledning til å delta. Damegolfen er for alle, det er sosialt og kjekt. Premier og god mat blir det óg.

Som en del av den ukentlige Damegolfen vil det hver siste tirsdag i måneden (unntatt juli) være en mer sosial ramme på det. Da spiller vi 9 hulls Scramble med shotgun (vi starter og slutter på likt), og har felles bespisning etter runden. Farmhouse vil tilby en egen meny for oss, med god pris på mat og tilhørende drikke.

Det vil være premiering for gjeldende måned under middagen.

 

Første damedagturnering blir tirsdag 25.04 kl. 16.00 og vi starter sesongen på sosialt vis med en Texas Scramble. Mer info vil komme når det nærmer seg. Etter det vil det ukentlig, hver tirsdag, gå slag i slag (bokstavelig talt).

 

Noen datoer å merke seg:

Tirsdag 25.04 – Åpningsturnering. 9 hulls Texas Scramble + Sosialt.

Lørdag 06.Mai – Rogaland Dametur på SGK. I fjor var det nærmere 100 deltagere fra hele regionen. Klubben fikk veldig gode tilbakemeldinger, det være seg banen, medlemmene, kakene, været, restauranten mm..

Fredag 19.Mai – Maikatt

Tirsdag 30.05 –  Premiering for Mai. Scramble + Sosialt

Tirsdag 27.06 – Premiering for Juni. Scramble + Sosialt

Tirsdag 29.08 – Premiering for August. Scramble + Sosialt

Tirsdag 26.09 – Premiering for September. Scramble + Sosialt + Avslutning av sesongen.

 

 

Det vil komme mer info etter hvert. Om du vil bli varslet på mail når det kommer oppdateringer på siden vår, skriv inn epost adressen din under Abonner på nettstedet via epost og klikk på Abonner knappen. Klikk på linken her så vil du se det på høyre side.

 

Det gledes!

 

 

Tagged with: ,