Mats Ege til topps i Norgescup på Nes

Vi gratulerer Mats Ege med førsteplass i Norgescup på Nes denne helgen. Dette er hans første seier på Norges øverste nivå.

Fredagens første runde på -6 var eksepsjonell og overrasket mange av de mer erfarne spillerene på touren. Raske og vanskelige greener gjorde runden ikke mindre imponerende. Mats selv var overrasket at så mange putter gikk i. Etter 2 runder på fredag ledet han med 4 slag som ingen klarte å ta igjen på 3.runden lørdag. Dermed vinner Mats med 3 slag på Erik Kløvstad Røssland fra Miklagard golfklubb

Den sindige sørlendingen har hatt en bra formstigning siden han startet på Wang og flyttet til Stavanger. Etter tapet i omspillet på hjemmebane under Srixon Tour, smakte nok dette veldig godt. Takketalen var kort og presis der han takket sin caddie( pappa) og trener Are Friestad samt gutta på SGK som er gode treningspartnere.

Dette lover godt for resten av sesongen.

 

Andre spillere fra Stavanger GK var Jan Inge Strand(T43) og Kim Sem-Henriksen(T47)

Mats med Norgescup kula (foto; Kim Sem-Henriksen)