Velkommen til bruktmarked

Søndag 28. mai fra kl 1200 – 1600 er du hjertelig velkommen innom vårt bruktmarked. Bruk anledningen til å skaffe deg et rimelig golfsett, eller ei spennende kølle eller to til rimelig pris. Etter to dager med innlevering av utstyr ser vi fram til å åpne butikken med mye spennende innhold. Første mann til mølla får de beste kjøpene, men vi regner med det er mulig å gjøre gode kjøp også om du ikke rekker innom før på slutten. Juniorgruppen får 30 % av omsetningen, samt 100 % av en del rimelig utstyr som er gitt av glade givere. Bruk gjerne også anledningen til å se litt på alle juniorene som er i sving i Narvesen tour fra kl 0900. 66 juniorer i alderen 8 – 19 år spiller turnering. Vi har med hele spekteret fra nybegynnere som aldri har spilt turnering før, til juniorer som er blant de beste i Norge.