Problemfri betaling

Om noen skulle være i tvil -verden går fremover.

Denne gang i form av betaling av for eksempel den ukentlige Damedagen -uten å måtte ha kontanter eller kort for hånd. Man trenger ikke engang å være fysisk tilstede.

Har du noen gang vært med på Damedag og måtte velge om kaffe før runden, eller gå for å betale, så kan du nå få begge posene i samme sekk..

Oppskriften til et behageligere golfliv er som så;

  • Last ned mobilappen Vipps til din telefon.
  • Klikk på ikonet Kjøp noe
  • Søk frem Stavanger Golfklubb i Søke feltet
  • Klikk på Meny
  • I menyen kan f.eks Damegolf velges. Man velger antall, og deretter Handlekurv for å betale kjøpet. Enkelt og greit.

Ta kontakt med noen i Damekomiteen, Proshop eller ring en venn ved spørsmål eller behov for hjelp.

 

Ellers ble gårsdagens damegolf en særs spennende opplevelse for flere av de som spilte på ettermiddagen. Det startet med sol, blå himmel og en værmelding som meldte samme fine været frem til klokken ti på kvelden. Paraplyer og regntøy ble ofret til fordel for solkrem, t-skjorte og shorts. Rundt klokken åtte på kvelden ble samtlige værvarsler vurdert saksøkt da allslags sluser åpnet seg.

En skarve vaffel på deling ble god å ha da det måtte søkes ly i skogen for troperegn og tordenvær. Den eldste og beste i flokken beroliget de yngre og mer uerfarne med at hammeren til Tor var langt borte og ingen grunn til bekymring. Noen var mer skeptiske enn andre til akkurat det. Men like fort som det kom, så stanset vanningsanlegget fra oven, himmelen ble blå igjen, og alle var enige om at det hadde vært en fin golfdag.