Avslutning for sesongens Damegolf

Avslutningsturneringen for årets Damegolf ble i siste liten endret fra Sramble ute i kuling og vannrett regn, til innendørs turnering i sol og varme på en tørr og grønn Hawaii-bane. Et klokt Anna-hode kom på ideen om å trekke innendørs, og samtidig få oss til å bli kjent med simulatoren. For de fleste av de 14 fremmøtte var det første gang, og det virket som samtlige syns det var en kjekk, bra, og sosial måte å spille golf på. Vi vil legge opp til flere simulator-turneringer iløpet av høst/vinteren, mer info om når og hvordan kommer.

Are viste oss hvordan det hele skulle gjøres og det gikk lekende lett. Ta kontakt med proshopen om du lurer på hvordan komme igang.

Ellers så ble årets damegolf avsluttet inne på Farmhouse, med god mat og heder og ære til mange. Premiebordet var som vanlig godt og flott.

Det er blitt avholdt 19 Damegolf dager. Og på tross av mye vær, så har det i gjennomsnitt vært 42,2 damer som spiller Damegolfen hver måned. Takk til alle som har stilt, vel møtt til neste år!