Memo etter Åpningsturnering 2018

Da er vi igang 45 forventningsfulle damer stilte til start og slo ut klokken 1600. Det regnet og var ikke så stas, men vi lot ikke stemningen falle pga det. Back-nine ble spilt og solen kom frem etter halvspilt runde. Farmhouse serverte et deilig måltid kl.1830 og det smakte fortreffelig.

Scoren var jevn. Team Ragnhild Dokka som hadde med seg Signe Marie L.Midbøe, Reidun Wold og Anne Leikvoll vant med 40 slag. 4 lag hadde 41 poeng og det ble derfor foretatt en loddtrekking, de heldige som stakk av med gavekort fra Proshop var team Brit Ellingsen, med Tone, Merethe,Edda og Åse og team May Tove Vistnes som hadde med seg May, Gørild og Marit Karin.

Closest to pin ble vunnet av Turid Tunge som hadde 3,3 meter fra pinnen. Hun fikk et gavekort fra Farmhouse

Anna fortalte kort om de aktuelle turneringene for damene som er verdt å få med seg.

Maikatt 4 mai 2 klasser og stableford, online påmelding i GB

Nora Smedvigs Pokal (MATCH)online påmelding i GB 11 mai

Rogaland DameTour lørdag 28.04 (Solastranden), lørdag 12.05 ellers http://www.rogaland-dametour.no/

Champagne Fourball 9 juni ifbm International Womans Golf day. Krav til deltakelse for lag er at det er en dame på laget.

Shanken er et lavterskel som skal ha det sosiale preg. T-off fra klokken 1500. Er satt opp i 12 mai og 9 juni. Så da blir det anledning for de som liker å spille 36 hull :-)

Ladies Cup er nok en tradisjonsrik konkurranse for damer og det er satt opp en flott vandrepokal i sølv fra Else Sverdrup.

Ellers må det understrekes at det å arrangere scramble er ikke så enkelt når folk melder seg på og av etter stengt påmelding. Det skal settes opp jevne lag slik at konkurransen blir så jevn som mulig. Vi vil kanskje også klare å få oppsettet i golfbox. For fremtiden er vi nødt for å ta betalt for maten som evt er bestilt, om det meldes avbud samme dag som arrangementet. Vi i komiteen ber om forståelse for det.

For å hindre at folk kommer i tidsklemma og ikke kan delta vil vi fremover prøve å få starte scramble kl 1700. Dette bør vi klare siden vi bare spiller 9 hull. Dette vil ikke gjelde avslutningsturneringen, for da vil mørket komme på oss. Damekomiteen vil snakke med Administrasjonen ang dette. Neste scramble er mandag 28 mai.

VIl minne om at dere kan melde dere på for å spille damedag i golfbox, dette letter arbeidet for oss i komiteen. I tillegg må dere bestille T-time i golfbox i god tid før mandag når enn dere ønsker å spille eller med de dere ønsker å spille med. Damekomiteen har reservert T time fra 1630-1700 mandag og alle damer som vil kan benytte seg av disse frem til søndag ettermiddag.24 timer før vil de bli tilgjengelige for menn å booke teetime. Dere kan fortsatt bli med å spille damedag og bare spille 9 hull. Det blir premiert sporadisk(mer som doorprize). De 2 beste score i hver måned er tellende og det blir premieutdeling ved neste scramble.

Anna glemte å fortelle om at det er planlagt en tur til Kvinesdal/Utsikten. Reis fredag ettermiddag 29 juni eller lørdag 30.om morgenen, med spill lørdag og søndag og en 3 retters middag. Påmelding på FB eller til Anna 908 22692, eller Ingri 991 03491.

Damekomiteen

Tagged with: , ,