Mandag 28.05.2018 ble det arrangert 9 hulls scramble med sosialt samvær i etterkant. Det var overskyet, og vi fikk noen dråper på oss i løpet av runden, men det var ikke mer enn vi damer tåler etter fjorårets sesong  Undertegnede i Birkenstock sandaler var glad for at det var begrenset mengde, for det kunne blitt interessant å komme seg opp hull 18 om det hadde regnet mer  Det var god stemning i en salig blanding av kjente og ukjente ansikter som deltok.

Etter en nydelig torskerett fra Farmhouse foretok vi premiering av sammenlagt for mai måned inkludert 30/4, hvor de beste 2 runden er tellende. Denne ble vunnet av Tora Elisabeth Müller Haver foran Bodil Borgen og Gro Sverdrup Kleppestø, alle fikk applaus 
61 damer har spilt damedag ila måneden, noen kun en og mange har flere runder. Dessverre hadde det sneket seg inn en feil som ga konsekvenser under premieutdelingen i går. Men dette prøver vi å korrigere inn så godt det lar seg gjøre. Ta evt kontakt. For de som ikke var tilstede er gavekortene fra proshop å finne i premieskapet på Stavanger golfklubb fra klokken 18-19 tiden i kveld.

Selve scramble turneringen ble vunnet på loddtrekning da 2 lag spilte på banens par. Laget til Bente Elisabeth Soltvedt trakk det lengste strået og vant loddtrekningen over laget til Bodil Borgen.
På hull 10 hadde vi Closest to Pin, den vant Tove Synnøve Hognestad på litt over 4 meter.

Husk RDT lørdag først kommende på Randaberg. Champagne Fourball IWGD turnering lørdag 9.

Jeg gleder meg allerede til sommeravslutnings scramble 25. juni, men før det er det mye golf i det nydelige været. Seize the day!

Hilsen Anna

 

Skroll til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Stengt
Stengt
Åpen (selvplukk ved tom maskin)
Kunstgress åpen
Åpen 

RSS Banestatus