Maikatten 2018

Maikatten 2018

55 damer troppet opp til Maikatt fredag 4 mai. Stemningen var kanskje noe dempet av været som ikke viste seg fra sin beste side (regn), men snart var det flere som møtte kjente fra damedag eller tidligere års Maikatt og stemningen steg. Etter en kort introduksjon av lokale regler av Nina Middelthon, så vandret paraplyer og traller mot tildelte tee-sted, for en 17:00 shotgun start. Ikke lenge etter tee-off , så lettet regnet, så det ble en ganske behagelig runde til å være tidlig mai måned.

Det er alltid litt spenning knyttet til første utslag, noen fordi man møter nye golfdamer som man kanskje ikke har spilt med før og for andre var det kanskje første eller andre runde denne sesongen. Det flotte med Maikatt er at man faktisk får anledning til å treffe nye golfere og en flott opplevelse å dele en golfrunde og ikke minst støtten i flighten både når ballen lander som planlagt midt i fairway og når ballene suser avgårde i trær, og vann og bunker og alle andre steden enn tiltenkt.

Etter en fin runde på en bane som er litt i reprasjonsmodus men ellers fin, så var det middag i Farmhouse for de fleste av deltakerene. Tradisjonen tro så setter man seg med flight kameratene sine. På vegne av damekomiteen ønsket Anna velkommen til middag og sosialt. Farmhouse serverte herlig kylling, med salat, poteter og froccatia og aoili, etterfulgt av dessert til en heller sulten gjeng. Det var også mulighet til å kjøpe både et glass og to. Praten over bordet gikk lett, noen kjente man fra flighten eller fra tidligere, men tror alle stiftet noen nye bekjentskaper denne kvelden.

SÅ var det på tide å hedre vinnerene fra golfrunden. Klasse A ble vunnet av Bodil Borgen, Unni Waldeland Næss på andre plass og Karen E. Gilje Woie på 3 plass. Klasse B ble vunnet av Tsige Behre, Norun Eli Hegland på 2. plass og Eli Gryte Fjågesund på 3. plass. Det ble også delt ut premie til 4. og 5. plass. For de som hadde et litt mer varierende spill på banen var det (gode) muligheter for å vinne door-prizes. Det var flust med flotte premier fra Ella og Billie, Fab Lounge, Selvåg Garneri, Rituals på Madla, NOV, Fem høns, Farmhouse, golfklubben, proshoppen og vinpremier. Tradisjonen tro ble også noen ”Maikatter” delt ut , disse var donert av Bea Lange Kloster. Torill Moldestad hadde tatt med seg egen designet ørepynt kolleksjon, og flere kom hjem med flotte øredobber fra Ella & Billie.

Tusen takk til turneringskomiteen for vel gjennomført turnering og tusen takk til damekomiteen, spesielt Anna og May, som stod for gaveutdelingen. Takk til alle flighter for god stemning på banen og takk for god prat og latter utover kvelden. For undertegnede blir det litt flere kjente ansikter på golfbanen neste gang.

Ført i pennen av Birthe Nylund Sundt

Tagged with: ,