Maikatten 2019

22 damer troppet opp til Maikatt fredag 10 mai. Etter en meget regnfull og kald uke, værmessig, så var den endelig sol og litt varme i luften, men litt overrasket at ikke flere hadde meldt seg på denne tradisjonsrike turneringen. Men uansett, oss som stilte var spente og klar og humøret var på topp. Etter en kort introduksjon av lokale regler av Birthe Nylund Sundt, så vandret vandret vi spente avgårde til 17:00 shotgun start.

Det er alltid litt spenning knyttet til første utslag, noen ganger fordi man møter nye golfdamer som man kanskje ikke har spilt med før og for andre føltes det forsatt tidlig i sesongen. Det flotte med Maikatt er at man faktisk får anledning til å treffe nye golfere og en flott opplevelse å dele en golfrunde og ikke minst støtten i flighten både når ballen lander som planlagt midt i fairway og når ballene suser avgårde i trær, og vann og bunker og alle andre steder enn tiltenkt. Jeg har personlig satt stor pris på å bli kjent med flere golfdamer gjennom Maikatt deltakelse. 

Etter en fin runde i solen, så var det middag i klubbhus restauranten deltakerene. Tradisjonen tro så setter man seg sammen med flight’en sin, så sånn sett trenger man ikke ikke kjenne noen andre får å være med på det sosiale. På vegne av damekomiteen ønsket Anna velkommen til middag og sosialt.  Gaffel og Karaffel serverte kylling, med potetsalat, sellerirotpuree og skysaus, etterfulgt av en herlig ostekake med bær dessert til en heller sulten gjeng. Det var også mulighet til å kjøpe både et glass og to. Praten over bordet gikk lett, noen kjente man fra flighten eller fra tidligere, men tror alle stiftet noen nye bekjentskaper denne kvelden. 

Så var det på tide å hedre vinnerene fra golfrunden. Klasse A ble vunnet av Elin Malde med 37 poeng, Bente Soltvedt på andre plass og Anna Therese Lekvam på 3 plass. Klasse B ble vunnet av Signe Hovem med 35 poeng, May Mønnich på 2. plass og Guro Mykland Madsen på 3. plass. May Mønnich var closest to the pin på hull 10. Det skal sies at hun ikke var veeldig nær pinnen men uten tvil nærmest. For de som hadde et litt mer varierende spill på banen var det (gode) muligheter for å vinne door-prizes. Det var flust med flotte premier Fem Høns, Selvåg Garneri, Proshoppen og vinpremier. Vi manglet denne gang en «Maikatt» , men kanskje noe å ta med seg til neste år. Men ingen tvil om at prisutdeling og doorprizes skaper god steming blandt damene. 

Tusen takk til turneringskomiteen for vel gjennomført turnering og takk til damekomiteen for det sosiale. Takk til alle flighter for god stemning på banen og takk for god prat og latter utover kvelden. For undertegnede blir det enda litt flere kjente ansikter på golfbanen neste gang. 

Skroll til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Åpen
Åpen
Åpen 
Åpen

RSS Banestatus