Velkommen til ny golfsesong

Da er årets damekomite godt i gang med 2019 sesongen.  Ny komite ble valgt på årsmøte i februar og to damedager er allerede avholdt. Målet til årets komitee er det samme som i fjor:

Vi håper at vi sammen med dere klarer å vårt mål om å skape en god, trivelig og kjekk arena for alle damegolfere i SGK.

Punkter på agendaen så langt er:

 • «Torsdagstreff» / Simulatorene for damer.  Igjennom vinteren ble det satt opp simulatorspill for damer hver torsdag. Dette er et bra initiativ for å holde golfsvingen vedlike gjennom vinteren og samtidig sosialt og vi har hatt mange fine stunder sammen i underetagen i Sagenhuset på torsdags ettermiddagene/kveldene. Det har vært litt færre med i 2019 enn i 2018, men håper det er et initiativ som også kan forsette neste vinter. 
 • Damedag: Dette er vår turnering som spilles på mandager. Vi håper flest mulig damer vil delta, både de som har spilt tidligere og de som ikke har vært med på damedag tidligere. Damegolf er for alle, sosialt og kjekt!  Du kan velge å spille når som helst i løpet av dagen, men reservert for damene klokken 16:30 til 17:00 i golfboks. Deltagelse i turneringen bekreftes ved betaling i proshop eller på vipps før en går ut, og det kreves kun en markør på scorekort som leveres i proshop eller i postkasse etter fullført runde.  Det spilles 18 (evt 9) hull, hhv Stableford og slag annen hver gang. Vi ønsker gjerne at flest mulig melder seg på i golfboks senest kvelden før, dette letter arbeidet med å legge inn score i etterkant. Ta gjerne kontakt med noen i dame komiteen om noe er uklart.
 • Siste mandag i måneden spiller vi 9 hulls scramble etterfulgt av en sosial sammenkomst. Gaffel og Karaffel tilbyr god mat og drikke for en god pris. Det var rekord mange deltakere på åpningsscramble 29 april, hele 56 stykker var påmeldt. Dette var flere enn hva vi egentlig hadde plass til, men samtidig kjekt å se så mange deltakere. Fremover må vi begrense antall deltakere til 48 stk, bortsett fra avslutningsturneringen som går på lørdag 29 september. Et mål med scramble er å få anledning å spille på lag med andre damer, så dette er en flott anledning å bli med på damedag og bli kjent med flere. 
 • Rogaland Dametur:  Flere av klubbens damer deltar i Rogaland Dametur. Vi oppfordre flere til å bli med. Ta kontakt med noen av oss i komiteen om det skulle være spørsmål eller annet. Jo flere jo bedre med tanke på mulighet for felles transport. SGK er arrangør 15 juni.  
 • SGK Damer hjemmeside:  Vedlagt link til damegruppen sin hjemmeside https://www.sgk.no/category/damegruppen/ 
 • SGK Damer på Facebook:  Vi har egen side ‘Stavanger GK damegolf’ som er verdt å være medlem av.  Her forsøker vi å informere fortløpende om aktiviteter etc
 • Kurs for damene. Det er i år tilbudt flere kurs rettet mot damene og jentene i klubben og Tone Totland er trener for disse kursene. I år har vi fått til en treningsgruppe for damer som vil gå gjennom hele sesongen, fra april til september med ukentlig trening. Med jevnlig oppfølgning fra trener vil det være stort potensiale for utvikling samt være miljøskapende for deltagere. Det er også bli tilbudt kurs som går over 8 uker med forskjellige tema fra uke til uke, og det første kurset ble fulltegnet. I tillegg er det også satt opp et kurs på formiddagen. Mer informasjon på hjemmeside, i golfbox eller facebook gruppen. 
 • Om du vil bli varslet på mail når det kommer oppdateringer på siden vår, skriv inn epost adressen din under Abonner på nettstedet via epost og klikk på Abonner knappen. 
 • Datoer å merke seg: 
  • Mandag 29.04 – Åpningsturnering 9 hulls scramble + sosial sammenkomst m/mat
  • Fredag   10.05 – Maikatt, stableford turnering + sosial sammenkomst m/mat
  • Mandag 27.05 – 9 hulls scramble m/premiering for mai + sosial sammenkomst m/mat
  • Mandag 24.06 – 9 hulls scramble m/premiering for juni + sosial sammenkomst m/mat
  • Mandag 26.08 – 9 hulls scramble m/premiering for juli og august + sosial sammenkomst m/mat
  • Lørdag 28.09 – Avslutningsturnering 9 hulls scramble m/premiering for september + sosial sammenkomst m/mat

Mer info vil komme etter hvert.  Håper dette var en grei start.  Ta kontakt med oss i komiteen om input om andre ting som bør nevnes.

Golfhilsen fra årets damekomite;

Anne Friis Thommasen, Birthe Nylund Sundt, May Tove Vistnes, Reidun Wold, Åse Janet Tysse

Skroll til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Åpen
Åpen
Åpen 
Åpen