Superhelg for Juniorer !

Nå er det høysesong for golf og da slår vi til med Superhelg på Stavanger Golfklubb Lørdag og Søndag 22-23 Juni.

På Lørdag blir det en sosial treningssamling der alle juniorgolfere, fra de som har gjennomført Veien Til Golf opp til elitespillere, er velkomne.

Treningssamlingen vil være en blanding av golfinstruksjon, uformelle konkurranser og muligheter for å bli bedre kjent med hverandre. Vi vil også servere et enkelt måltid med varm mat. Det hele avsluttes med en golfrunde på enten 9 eller 18 hull. Treningssamlingen varer fra 10.00 til ca. 15.30 for de som spiller 9 hull og ca. 17.30 for 18 hull. Arrangementet er helt gratis for alle juniormedlemmer i SGK.

På Søndag er det klart for Narvesen Tour. Narvesen Tour passer for absolutt alle Juniorer og har klasseinndeling med tilrettelagt banelengde ut fra alder og ferdigheter. Det er blant annet egen klasse for spillere 6-8 år hvor de aller yngste kan få prøve seg, selv om man ikke har tatt Veien til Golf.

Narvesen Tour handler om mestring og er en glimrende anledning til å bli kjent med spillere fra andre klubber og ikke minst et innblikk i gleden ved å delta i turneringsspill. For de mer erfarne spillerne, og elitespillere, gir Narvesen Tour god konkurransetrening der man virkelig må spille på sitt aller beste for å vinne.

Hvis man ikke har anledning til å bli med begge dagene, er det helt i orden å melde seg på enten treningssamlingen eller Narvesen Tour.

Vi håper på rekordstor deltagelse og mye golfglede på både treningssamling og Narvesen Tour. Påmelding i Golfbox evt. e-mail til trinny@lyse.net.

Ved spørsmål ta kontakt med Torbjørn Næss (torbjorn.naess@teekay.com) eller Katrine Eide (trinny@lyse.net).

Skroll til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Åpen
Åpen
Åpen
Åpen 
Åpen

RSS Banestatus