Oppstart av Juniortrening

Etter at det nå har blitt satt opp regler for hvordan golftrening kan gjennomføres innenfor retningslinjene for smittevern, er vi glade for at vi nå kan komme igang med organisert trening for juniorer.

De etablerte spillerne er allerede igang og vi holder på med å sette opp treningstilbud for de litt yngre.

Det vil i de nærmeste dagene bli lagt ut informasjon om treninger for Veien til Golf (VTG), Rekrutt og en helt ny gruppe som heter Aspirant. Aspirant gruppen er rettet mot de aller yngste fra barnehavealder opp til de første årene på barneskolen.

Mer informasjon vil komme på nettet og i nyhetsbrev fra klubben.

Velkommen til trening !

Skroll til toppen

Bane
Greener
Teested
Drivingrange
Treningsområde
Simulator

Åpen
Stengt
Stengt
Åpen (selvplukk ved tom maskin)
Kunstgress åpen
Åpen 

RSS Banestatus